ЗЗСО №225
м. Києва

13 листопада у бібліотеці школи відбулася довгоочікувана зустріч із відомою сучасною авторкою підліткових творів Оленою Рижко, яка увірвалася «свіжим подихом» у сучасну підліткову літературу книгами - «Дівчина з міста», «Знає тільки Мару», «Король Даркнету», «Мишоловка». Говорили з підлітками про стосунки в час технологій, про цікаво - яскравий підлітковий вік, про перші побачення, закоханість, незвичний челендж виживання дівчини з міста, чужий секретник, поцілунки і хлопців, а ще – про мандри підземеллям, страх і переосмислення життєвих цінностей, харизматичних хакерів і навіть про детективну історію. Слухаючи експерта з підліткового читання діти дізнавалися і переживали цікаві історії, які зійшли до них із сторінок книг авторки.
У цікаво – драйвовій атмосфері відбувалося спілкування авторки з юними читачами. Наприкінці зустрічі всі бажаючи мали змогу взяти участь в автограф сесії.


13,11,2019 у бібліотеці школи №225 відбулася довгоочікувана зустріч із відомою сучасною авторкою підліткових творів Оленою Рижко, яка увірвалася „свіжим подихом” у сучасну підліткову літературу книгами - «Дівчина з міста», «Знає тільки Мару», «Король Даркнету», «Мишоловка».