ЗЗСО №225
м. Києва

Учні  6-А класу нашої школи, члени скаутського  об’єднання  СОУС, повернулись з пятиденної, найочікуванішої, найказковішої, найтаємничішої, найдружнішої події цього року - Збір-походу "Козацькими шляхами-2016". Привезли з собою чудовий настрій, нові знання про рідний край та незабутні миті життя.

Збір-похід „Козацькими шляхами” проходив з 5 по 9 травня 2016 року у лісосмузі с.Виграїв, Черкаської області, Корсунь-Шевченківського р-ну.

В цьому році скаутам були створені умови для творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, шляхом проведення різноманітних майстерень, активностей, ігор, тренінгових занять, конкурсів, фестивалів та концертів.

Учасники проживали організованими групами у наметах, готували їжу на багатті, оволодівали навичками самообслуговування, куховарства, життя на природі та спільної діяльності в колективі однодумців.

Основною метою заходу є виховання патріотизму серед  дітей та молоді, пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі, популяризація волонтерського руху.

Приєднуйтесь до нас!