ЗЗСО №225
м. Києва

17 лютого 2016 року в приміщенні Центру науково-технічної творчості молоді «Сфера»  відбулася виставка науково-дослідних проектів учнівської молоді та освітян району «Ярмарок ідей на Оболоні», на якій були представлені наукові ідеї школярів та педагогічних працівників Оболоні.

На святі були присутні: заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Блохов Сергій Володимирович, начальник управління Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталія Миколаївна, начальник відділу позашкільної освіти департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва Тодосова Галина Іванівна, заступник директора з наукової роботи інституту надтвердих матеріалів імені Бакуля, доктор технічних наук Бочечка Олександр Олександрович.

Нашу школу представляли:

  • учениці 10-Б класу Корнєєва Катерина та Момот Анастасія з науково-дослідницьким проектом учнів 10-х класів «Мінеральні води України», педагогічний керівник - вчитель географії Тригуб Лариса Георгіївна;
  • учень 10-А класу Іванченко Микола з власними науково-дослідницькими  проектами «Одержання люмінесцентних покриттів, які дозволяють економити електроенергію» та «Одержання абсорбенту для нафти та нафтопродуктів у середовищі води на основі гідрофобізованого перліту» про застосування такого екологічно чистого продукту як перліт, що є найкращим методом збирання нафтопродуктів та очищення водойм, педагогічні керівники - вчителі хімії та біології Рябченко Ірина Василівна та Устинова Вікторія Володимирівна .

По закінченню заходу учням та вчителям було вручено сертифікати учасника «Ярмарку ідей на Оболоні - 2016».

Іванченко Микола за досягнуті успіхи і результати науково-дослідницької роботи – єдиний з учасників заходу – був відзначений персональною щомісячною стипендією голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщака Олександра Леонідовича, яка була вперше започаткована на цій виставці.

Адміністрація та весь педагогічний колектив школи щиро вдячні голові Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщаку Олександру Леонідовичу, начальнику  управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталії Миколаївні, НМЦ  управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за підтримку обдарованої та талановитої молоді нашого району!

Наказ про результати участі  у виставці науково-дослідних проектів «Ярмарок ідей на Оболоні»

Щиро вітаємо всіх учасників виставки та бажаємо майбутніх перемог та творчих злетів!






Учні 10-х класів та вчителі і вчителі школи Тригуб Л.Г. та Рябченко І.В.  достойно захистили науково-дослідницькі проекти , підтвердивши високий авторитет закладу у цьому напрямку роботи.