ЗЗСО №225
м. Києва

1 Вересня

Дорогі учні, вчителі ! Шановні батьки ! Щиро вітаємо Вас із Днем Знань, з початком нового навчального року!

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті,  а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

Дорогі наші  першокласники! Ми вітаємо вас у нашій школі! Настав час отримувати нові знання, осягати складні науки, вчитися читати і писати, знаходити нових друзів, вчитися взаємодопомоги та підтримки. Школа - це ваш новий будинок, яскраве і цікаве життя, яке ви завжди будете пам'ятати.  Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Найщиріші вітання  - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави,їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Бажаємо Вам  міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нового , адже в цьому наша сила!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!