ЗЗСО №225
м. Києва

 

Сучасний український письменник Сашко Дерманський провів цікаву зустріч у шкільній бібліотеці Школи №225 м.Києва  і остаточно полонив серця найменших та дорослих читачів. Свого часу їх захопили казкові персонажі і сюжети його творів, а цього разу – щире спілкування з автором надзвичайно цікавих книг.

Сашко Дерманський – відомий український письменник, який пише для дітей. Маленькі читачі та їхній батьки добре знають історії про вужа Ониська, Чудове Чудовисько та інших казкових героїв.

«Король буків, або Таємниця Смарагдової Книги», «Бабуся оголошує війну», «Чудове Чудовисько», «Танок Чугайстра», «Царство Яблукарство», «Корова часу», «Казки дракона Омелька» – вже самі назви книжок у яскравих та веселих обкладинках приваблюють і викликають бажання не лише погортати їх сторінки, а зануритися у захоплюючу подорож разом із кумедними героями. Завідуюча бібліотекою Тригуб Ніна Георгіївна та учні 3-4-х класів разом із вчителями, з нетерпінням чекаючи спілкування з письменником, роздивлялися книжкову виставку «Книжковий мікс Сашка Дерманського».

Учасники зустрічі вважають: книжки Сашка Дерманського мають власне «обличчя», їх ні з якими іншими не переплутаєш. Та на прощання всі щиро дякували письменнику за радість спілкування, чесність та відвертість. Бажаючі мали можливість придбати книгу з автографом автора.