ЗЗСО №225
м. Києва

21 грудня 2016 року відбувся фінал Всеукраїнського Інтернет-турніру з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація», традиційним організатором якого є Національний центр “Мала академія наук України” та Всеукраїнська громадська організація “Асоціація учителів фізики "Шлях освіти - ХХІ”.

Висловлюємо особливу подяку, за чудову організацію турніру, автору ідеї та головному координатору олімпіади - Голові ВГО "Асоціація учителів фізики "Шлях освіти - ХХІ" Чернецькому Ігорю Станіславовичу.

Всеукраїнська Інтернет-олімпіада Малої академії наук України “Відкрита природнича демонстрація”  проводиться для учнів 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів і вихованців позашкільних навчальних закладів відповідного віку.

Основні завдання Олімпіади «Відкритої природничої демонстрації»:

– виявлення, розвиток і підтримка обдарованих дітей,

підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін;

залучення учнів середнього та старшого шкільного віку до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень Малої академії наук України.

Команда «Зірка 1» нашої школи № 225, виборола право представляти м. Київ у фінальному турі, ставши у 2016 році однією з найкращих серед майже 300 команд з усієї України.

Загалом, на останньому етапі змагань (у фіналі) зустрілися представники 5-и найкращих команд.

Це команда «Золоті шеврони» Волинського ліцею з поглибленою військово-фізичною підготовкою (Волинська область),

команда «Матадор» комунального закладу освіти ліцею природничо-наукового навчання м. Жовті Води (Дніпропетровська область),

команда «Майбутнє України» комунального закладу «Курахівська гімназія «Престиж» (Донецька область),

команда «Дивергенти» Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І.Я.Франка (Чернігівська область)

та наша команда «Зірка-1» школи № 225 Оболонського  району м. Києва.

Всі команди виявили глибокі знання та ерудицію, і все ж кращими були кияни, представники команди «Зірка-1».

У нелегкій, але надзвичайно цікавій і безкомпромісній інтелектуальній боротьбі наша команда «Зірка 1» СЗШ № 225 нарешті стала переможцем у фіналі турніру.

Ось імена переможців (склад команди - зліва направо):

Тюліна Анастасія (11-А), Іванченко Микола (11-А), Щербина Вікторія (9-А), Колесник Богдан (11-А), Шевченко Сергій (11-А), Майдукова Вероніка (11-А).

Саме ці школярі, у нелегкій боротьбі, вибороли перемогу, ще раз підтвердивши конкурентоспроможність столичної освіти та по праву здобувши І місце !!!

За перемогу у турнірі наша команда «Зірка 1» отримала Диплом переможця та головний приз VII Всеукраїнського Інтернет-турніру із природничих дисциплін - цифрову міні-лабораторію, принтер Canon, та цінні призи від видавництв «Ранок» та «Розумники».

Слід зазначити, що ця перемога команді школи № 225 «Зірка 1» далася не відразу. Її представники  наближалися до неї, здобуваючи все нові і нові знання, ще з 2011 року, щоразу демонструючи вищі результати і кращі знання. Судіть самі:

  • 2011 р. - входження до шістки найкращих команд України;
  • 2012 р. - участь у супер-фіналі (ІІІ місце);
  • 2013 р. - участь у супер-фіналі (ІІ місце);
  • 2014 р. - диплом лауреатів турніру (10-а кращих команд України);
  • 2015 р. - участь у супер-фіналі (ІІ місце);
  • 2016 р. - ПЕРЕМОГА (І місце) !!!

Щиро вітаємо з перемогою команду "Зірка 1" та їх наставників Тригуб Л.Г., Загородню В.М., Рябченко І.В., Ромашко Л.Л., Діденко С.В. та весь педагогічний колектив школи за вклад у підготовці учасників команд "Зірка 1", "Зірка 2", "Зірка 3", які кожен рік займають призові місця на Олімпіадах.

Молодці !!! Так тримати !!!

Слава Україні та її невичерпному талановитому молодому поколінню !!!


Про підсумки участі команди школи «Зірка 1» у Всеукраїнському Інтернет-турнірі 2016