ЗЗСО №225
м. Києва

Коли на серпневій педраді пролунав заклик: «Допоможемо українським воїнам!», — відгукнулися всі учасники навчально-виховного процесу.

Спочатку батьки, вчителі та учні зібрали матеріальну допомогу пораненим воїнам: львів’янину Сергію Загасайлу та випускнику нашої школи Алєксєєнко Костянтину, які знаходяться на лікуванні в київських лікарнях. Вчителі школи  зібрали гроші і віддали частину преміального фонду, закупили теплий одяг, продукти, шерстяні ковдри, медикаменти для  4-го Окремого батальйону ДУК.

Учні 7-А та 9-Б класів  провели благодійні ярмарки та на зібрані кошти закупили теплий одяг, продукти та ліки для воїнів АТО .

Діти  власноруч готували обереги, сподіваючись, що вони врятують  воїнам життя та допоможуть перемогти ворога. З словами вдячності та  побажаннями   розмальовували державні прапори, писали листи нашим героям.


Сподіваємося, що надійно укриє від ворога захисників України  маскувальна сітка, сплетена нашими руками.


Все це учні нашої  школи разом з вчителем історії Меркуловою Світланою Костянтинівною передали для нашої армії  через волонтерське об’єднання «Народний тил», засновником  якого є Георгій Тука.

12 грудня сталась подія яку, ймовірно, наші учні будуть з гордістю переповідати  своїм нащадкам: в школу привезли прапор з фронту від 4-го Окремого батальйону ДУК, яким ми певний час опікуємося.


І на скільки ж великим було наше здивування, коли 15 грудня з фронту була нова звісточка: фото від бійців 25 батальйону «Київська Русь» з нашим прапором !


Ми висловлюємо слова щирої вдячності учням, їх батькам,  вчителям та всім небайдужим за надану допомогу у проведені цієї акції. Допомагаючи армії, ми з вами рятуємо життя й боремося за майбутнє України, надаємо підтримку тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку, хто кожен день чує свист куль і снарядів. Лише відчуваючи вашу підтримку, воїни продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.

СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !