ЗЗСО №225
м. Києва

 

 

27 вересня 2014 року на території Центрального парку культури та відпочинку («Маріїнський» парк) столиці відбулося традиційне свято київської молоді «Юнь Києва запрошує!».

Вже 20 років поспіль мешканці столиці отримають можливість стати учасниками цікавих ігор та змагань, взяти участь у майстер-класах, побачити концерт дитячої творчості, дізнатися про діяльність закладів соціального спрямування, громадських організацій, соціально відповідальних компаній, відвідати майданчики сучасного мистецтва.

Щоб весело та корисно провести свій вільний час, щороку в заході беруть участь прийомні сім’ї, учні, студенти, молодь, батьки, представники навчальних закладів та громадських організацій – близько трьох тисяч киян та гостей столиці!

Метою свята є формування активної громадянської позиції, залучення дітей та столичної молоді до соціально-корисної діяльності, пропаганда здорового способу життя та безпечної поведінки в дитячому та молодіжному середовищі, популяризація скаутського та волонтерського руху серед дітей та молоді.

Тут був і «Безпечний край», у якому знають про безпеку все. У цьому краї розташувалися  представники ДАІ м. Києва, які знайомили маленьких учасників  з правилами дорожнього руху, а дорослі мали змогу згадати та повторити всі правила і показати приклади зразкової поведінки на дорогах.

"Край Добродіїв» зустрів цікавою грою, яка допомогла ближче познайомитися з усіма добродіями та разом з ними побудувати ще один шлях до Країни миру і добра.


Завітавши до «Безпечної міграції» діти і дорослі мали змогу дізнатися про свої права за кордоном.


«Скаутський край»: тут мешкають скаути Національної Організації Скаутів України, які не лише презентували свою діяльність, а провели  цікаві майстер-класи та розважальні ігри. А ще довели, що Україна в синьо-жовтих кольорах не двобарвна, а надзвичайно яскрава.

«Рима – слово за слівцем, вірш запишемо олівцем!


Особливі емоції отримали  діти у країні  «Журавель Миру», де разом з японцями вони власноруч виготовили паперових журавликів  миру.


Приємно було спостерігати як зосереджено по-дорослому  дітлахи писали листи Добра і листи Миру.


«Край корисних знань» - це край, в якому кожен мав змогу отримати корисні знання з різних питань: здоровий спосіб життя, стосунки в родині, волонтерська діяльність та багато іншого.

Діти  та дорослі пройшли лікувальну терапію від  лихих намірів та проступків.

В цей нелегкий для нашої країни час волонтери подарували дітям трохи відчуття радості та справжніх  пригод.

Дякуємо їм за це!

 

 

 

 

Описание: https://pp.vk.me/c622521/v622521662/1685/f3_3RbTG5RM.jpg Описание: https://pp.vk.me/c622820/v622820662/1f80/V2VHTx0pmxw.jpg

Члени історично-краєзнавчого гуртка школи в суботу 27 вересня стали учасниками щорічного волонтерсько-скаутського заходу «Юнь Києва запрошує 2014». Маріїнський парк на деякий час перетворився на Країну Миру та Добра.

Описание: Displaying IMG_4156.JPG

Тут був і «Безпечний край» у якому знають про безпеку все. У цьому краї розташовані представники ДАІ м. Києва, які знайомили маленьких учасників з правилами дорожнього руху, а дорослі мали змогу згадати та повторити всі правила і показати приклади зразкової поведінки на дорогах.

Описание: Displaying IMG_4164.JPG

Описание: Displaying IMG_4163.JPG

А» Край Добродіїв» зустрів цікавою грою, яка допомогла ближче познайомитися з усіма добродіями та разом з ними побудувати ще один шлях до Країни миру і добра.

Описание: https://pp.vk.me/c540102/c619421/v619421662/172a0/T2FKy2irRyU.jpg

Особливі емоції отримали діти у країні «Журавель Миру», де разом з японцями вони власноруч виготовили паперових журавликів цуру.

Описание: Displaying IMG_4182.JPG

Описание: Displaying IMG_4188.JPG

Приємно було спостерігати як зосереджено по-дорослому дітлахи писали листи Добра і листи Миру.

Описание: Displaying IMG_4170.JPG

Описание: Displaying IMG_4172.JPG

Описание: Displaying IMG_4176.JPG

«Край корисних знань» - це край в якому кожен має змогу отримати корисні знання з різних питань: здоровий спосіб життя, стосунки в родині, волонтерська діяльність та багато іншого.

Описание: Displaying IMG_4160.JPG

Описание: Displaying IMG_4159.JPG

Описание: Displaying IMG_4179.JPG

«Рима – слово за слівцем, вірш запишем олівцем!

Описание: Displaying IMG_4166.JPG

Описание: Displaying IMG_4167.JPG

Завітавши до «Безпечної міграції» діти і дорослі мали змогу дізнатися про свої права за кордоном.

Описание: Displaying IMG_4168.JPG

«Скаутський край». У цьому краю мешкають Скаути Національної Організації Скаутів України, які не лише презентували свою діяльність, а провели цікаві майстер-класи та розважальні ігри. А ще довели, що Україна в синьо-жовтих кольорах не двобарвна, а надзвичайно яскрава.

Описание: D:\DSC04146.JPG

Описание: D:\DSC04155.JPGОписание: D:\DSC04123.JPG

Описание: D:\DSC04156.JPGОписание: D:\DSC04152.JPG

Описание: D:\DSC04163.JPG

Діти та дорослі пройшли лікувальну терапію від лихих намірів та поступків.

Описание: Displaying IMG_4192.JPG

Описание: D:\DSC04113.JPG

В цей нелегкий для нашої країни час волонтери подарували дітям трохи радості та пригод.

Дякуємо їм за це!