ЗЗСО №225
м. Києва

З метою відзначення Всеукраїнського дня бібліотек ( 30 вересня) у форматі, що надає святу дійсно всеукраїнського масштабу, сприяє перетворенню Дня бібліотек із вузькопрофесійного свята на загальнонародне,  підвищує імідж бібліотек, бібліотечних працівників та Української бібліотечної асоціації як всеукраїнської громадської організації,  25.09.2014 року  в актовій залі школи  для учнів 5 – 7 класів було проведено презентацію ЦРБ ім. О.С. Пушкіна «Духовні скарбниці цивілізації».

Відповідальні за проведення заходу: зав. бібліотекою Урожок Надія Григорівна, вчителі зарубіжної літератури і мови Ісаєва Наталія Павлівна та Паламарчук Тетяна Василівнає

З вступним словом про користь читання і важливу роль бібліотек в сучасному житті і навчанні виступила  зав. бібліотекою Урожок Н.Г.

Учні 7-х класів Шинкарьова Даша, Посипайко Ксеня, Чуян Влад, Хитренко Саша, Щербина Віка, Удод Лариса, Тіток Альона, Корнєєва Саша, Бігунов Андрій, прочитали вірші Пушкіна О.С.: «У лукоморья», «Друзьям», «Жизнь», «Весна», «Демон», «Туча», «Я помню чудное мгновенье», «Зимнее утро», «Зимняя дорога», «Анчар».

Вчителі зарубіжної літератури і мови Ісаєва Н.П. і Паламарчук Т.В. подарували учням, що брали  участь у святі, чудові подарунки – художні книжки.