ЗЗСО №225
м. Києва

 

Сьогодні, як ніколи, швидко гортає сторінки її Величність Історія. Буквально, як кажуть, у нас на очах, твориться нова історія   – історія справжніх героїв.

Ці роки війни опишуть у підручниках, як війну України з Росією.

4 грудня  2017 року у нашій школі справжнім героям був  присвячений   захід «ГероЇ нашого часу»,  під час якого учні 8-А класу підготувати концерт і запросили  волонтерів та бійців АТО - Сергія Зюзіна – Зінченка, Ігоря і Вячеслава Літашів та Олександра Журавля. Вони  пішли захищати нашу Батьківщину і без жодних вагань, без примусових повісток стали на її захист – це справжні хоробрі серця. На  патріотах тримаються не тільки усі добровольчі батальйони, вони суттєво доповнюють регулярні війська України.
До Міжнародного Дня Волонтера учні та педагогічний колектив школи взяли участь в акції «Привітай солдата». Все, що було зібрано,  передано волонтерам і вже відправлено на фронт.  Ми пишаємося тим, що наша Україна мала славні періоди історії, своїх героїв, які стали справжньою легендою. Мужньо  переживає наша рідна країна  важкі випробування, але не кориться ворогові і ніколи не скориться, адже має таких мужніх і відданих синів і дочок.

І якщо ми хочемо бути справжніми громадянами своєї Батьківщини, то маємо розуміти і поважати один одного, намагатися жити однією родиною задля щастя і злагоди в усій нашій великій країні, бо  всі ми – українці.

Слава нації, слава Україні!