ЗЗСО №225
м. Києва

«Боєць Української добровольчої армії (УДА) Олена Білозерська повідомила про загибель українського бійця Сергія Рубанчикова в районі Світлодарської дуги. Про трагічний випадок Білозерська написала на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.»

Вона розповіла, що загиблий служив в 54-й бригаді ЗСУ .

Загинув військовослужбовець ЗСУ 24 грудня від ворожої міни. Сергію було лише 36 років. Він уродженець Києва і разом зі своїм братом Володимиром з перших днів війни перебував на Донбасі.

Білозерська повідомила, що за кілька днів до своєї смерті Сергію вдалося взяти в полон одного противника і ще одного знищити в бою на Світлодарській дузі.

А ще під час одного з бойових зіткнень Рубанчиков отримав контузію і потрапив в госпіталь, але вже невдовзі звідти втік знову на фронт. От така це була справжня людина-патріот, що своїми діями (а не на словах, як деякі) доводив свою небайдужість та любов до неньки України!


Висловлюємо наші щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя, особливо брату Володі ...

Володя тримайся, як можеш... Бо саме завдяки таким як ти та твій брат, тримається лінія оборони нашої держави України, а саме реальна незалежність від таких "сусідів"-агресорів...

Тобто саме від вас, бійців-патріотів, залежить світле мирне майбутнє всієї єдиної України!

 

І наостанок хочеться побажати всім українським захисникам, щоб у Новому 2017 році, нарешті закінчилась ця війна і всі ви, бійці-патріоти, повернулись до рідних домівок живими і неушкодженими, а зустрічали вас як справжніх героїв !!!


Слава Україні !!! Героям слава !!!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ !!!