ЗЗСО №225
м. Києва

«Враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку, постановляю:

Оголосити 2016 рік Роком англійської мови в Україні».

Указ Президента України від 16.11.2015 № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».

У 2015/2016 навчальному році Гру «PUZZLE» буде проведено 15-19 лютого.

Участь в грі платна — 15,00 грн. за одного учасника (витрати по організації та проведенню Гри (відправлення заявки на участь, результатів Гри, оплата послуг Інтернету, телефонних розмов тощо) відправляються організаторам гри).

Учасниками Гри можуть бути учні 3–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності. Усі координатори та учасники Гри одержать сертифікати, переможці — дипломи та подарунки.

Зміст Гри складають завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребують певної ерудиції, кмітливості, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору.

Деталі на сайті : http://puzzle-game.com.ua/inner.php