ЗЗСО №225
м. Києва

22.12.2015 року на базі Центру науки і мистецтв «DIYA» НЦ МАНУ (кіностудія ім. О.Довженка) було проведено супер-фінал, де команда ЗНЗ №225 «Зірка-1» гідно захистила імідж закладу, продемонструвала виключно високу теоретичну підготовленість і здобула друге місце, за що нагороджена дипломом другого ступеня МАН і НАН України (Б.Патон) і отримала у якості призової відзнаки музичний центр і фізичну міні-лабораторію.

Команди – учасниці фінальної гри привітали директор Національного центру «Мала академія наук України», кандидат філософських наук О.В.Лісовий, завідуючий відділення НЦ МАН України, організатор олімпіади і ведучий супер-фіналу І.С.Чернецький.

За результатами участі у Всеукраїнській   Інтернет – олімпіаді, яка проводиться шостий  сезон, команду «Зірка-1» вирізняє високі організованість і  динамізм результатів, що досягались упродовж 2011-2015 років:

2011р. – входження до шістки кращих команд України;

2012р. – участь у супер-фіналі (ІІІ місце);

2013р. – участь у супер-фіналі (ІІ місце);

2014р. диплом лауреатів конкурсу (10 кращих команд України);

2015р. участь у супер-фіналі (ІІ місце).

Враховуючи викладене учасникам команди школи І-ІІІ ступенів  №225 Оболонського району м. Києва «Зірка-1» за друге місце у Всеукраїнському   Інтернет – турнірі із природничих дисциплін  2015 року наказом по школі оголошено подяку з занесенням до особової справи та буде нагороджено почесними грамотами (персонально), а саме:

-      Кожевниковій Дар’ї (капітану команди), учениці 11-Б класу;

-        Білюк Юлії, учениці 11-Б класу;

-        Іванченку Миколі, учню 10-А класу;

-        Гниленко Аліні, учениці 11-Б класу;

-        Пелішеку Григорію, учню 11-Б класу;

-        Устинову Олексію, учню 11-А класу.

Загородній В.М., заступнику директора з навчально-методичної роботи, за високий рівень організації роботи з підготовки команди «Зірка 1», технічного,  матеріального і інформаційно-комунікативного забезпечення участі закладу у Всеукраїнському   Інтернет – турнірі «Відкрита природнича  демонстрація» у сезоні 2015 року оголошено подяку із занесенням до трудової книжки.

Тригуб Л.Г., вчителю географії, керівнику команди, за високий рівень підготовки команди «Зірка 1» до участі у Всеукраїнському   Інтернет – турнірі «Відкрита природнича  демонстрація» у сезоні 2015 року оголошено подяку із занесенням до трудової книжки.

За теоретичну підготовку команди «Зірка 1» оголошено подяку :

-         Рябченко І.В., вчителю хімії;

-         Ромашко Л.Л., вчителю біології;

-         Діденко С.В., вчителю фізики.

Нагадуємо, що активну участь у відбіркових турах Всеукраїнської Інтернет – олімпіади «Відкрита природнича  демонстрація» у 2015/2016 н.р. брала також команда учнів школи «Зірка 2» і  виборола звання та диплом лауреата турніру, увійшовши до 10 кращих команд України (загальне рейтингове 7 місце) серед 169 команд,  що виступали  в турнірі.

Тож вітаємо прекрасний виступ команди «Зірка 2», адже він був дебютним.

Наказ №391 від 23.12.2015 "Про підсумки участі команди школи «Зірка-1» у ВПД"

Наказ №392 від 23.12.2015 "Про підсумки участі команди школи «Зірка-2» у ВПД"

Диплом команді «Зірка 1»

Диплом команді «Зірка 2»

Молодці ! Так тримати !!!