ЗЗСО №225
м. Києва

До дня Святого Миколая маріупольські волонтери вирішили потішити подарунками вояків АТО. На передову привезли наїдки, і такі що готували самі, і смаколики, що надсилали люди з різних регіонів країни.

Серед тих подарунків були і наші вітання героям. Разом із подарунками та продуктами учні школи №225 відправили листи, малюнки і прапор для героїв 72 бригади танкового батальйону.

На фото нижче переможниці конкурсу «Напиши лист до воїна АТО», а саме учениці 11-А класу Ошовська Катерина та Портянко Ангеліна.

(саме цей прапор від наших учнів показали у новинах -  http://vk.com/wall271298712_1267)

Раніше ми вже передавали подарунки під Волноваху, оскільки саме там захищає українську землю дядько нашої учениці  Гоняйло Юрій Олексійович (він же у новинах і розповідає про надіслані подарунки від вчителів та учнів саме нашої Оболонської школи №225 м.Києва)

Дивіться репортаж  в новинах 5-го каналу тут http://www.5.ua/video/Mariupolski-volontery-pryvezly-biitsiam-ATO-podarunky-do-Dnia-Sv-Mykolaia--101636.html


(на фото учениця  6-А кл. Змисля Мар’яна та її дядько Гоняйло Ю.О. - боєць 72 бригади танкового батальйону. Фото зроблено весною 2015р.)

Хай щастить Вам - захисники України !!! Хай береже Вас Святий Миколай та дає сили і стійкості !!!