ЗЗСО №225
м. Києва

 

Роботу семінару розпочала заступник директора з навчально-виховної роботи Безверха Л.В., яка ознайомила з організацією проектно-пошукової діяльності у загальноосвітньому навчальному закладі в умовах реалізації інноваційних освітніх проектів.

Голова МО Кобець О.І. зосередила увагу на використанні інформаційних комп’ютерних технологій та їх доречності на різних етапах уроку.

Джупина Т.І. розкрила особливості впровадження інтерактивних методів навчання, націлених на розкриття особистого «Я» як учня, так і вчителя.

Скрипник Л.М. поділилася з учасниками семінару власним досвідом роботи над проектом «Хмарні сервіси в освіті», можливостями використання Office 365 на уроках і в позаурочний час та при підготовці учнів 10-11-х класів до ЗНО.

Демченко О.І. продемонструвала застосування різних інтерактивних методів навчання з метою активізації пізнавальної діяльності учнів.

Учасники семінару мали можливість підвищити рівень власної професійної компетентності щодо використання сучасних технологій в рамках проектно-пошукової діяльності.

http://www.ruo-obolon.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2031:-225&catid=3:newsflash

http://nmc-obolon.com.ua/index.php/seminari-majster-klasi