ЗЗСО №225
м. Києва

 

28.10.2015 року в школі відбувся районний семінар-практикум для вчителів трудового навчання на тему: «Використання проектної діяльності на уроках трудового навчання»

Вчителі трудового навчання школи поділилися власним досвідом  щодо використання сучасних освітніх технологій: використання методу проектів як під час уроків, так і у гуртковій діяльності; методикою створення виробів різної складності; використання можливостей Office 365 (робота над проектом «Хмарні сервіси в освіті») під час вивчення теоретичної частини уроку та виконання домашнього завдання.

Робота розпочалася з огляду виставки: «Творчі досягнення учнів у процесі реалізації проектно-технологічного підходу», під час якого всі присутні ознайомилися з  творчими проектами школярів.

Семінар зацікавив теоретичними поясненнями, практичними видами робіт і сприяв впровадженню нових методик у роботі з використанням проектної діяльності в навчально-виховному процесі з трудового навчання.

Всі учасники семінару поглибили свої знання з даної теми та з задоволенням отримали певний досвід, тому наприкінці подякували адміністрації школи та вчителям метод-об'єднання з трудового навчання закладу за організацію і проведення цікавого заходу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Успіхів, натхнення, нових ідей учасникам семінару!

 

http://nmc-obolon.com.ua/index.php/seminari-majster-klasi